Activiteiten

Wat is er te doen?

De activiteiten op de Cuneradag zijn vooral bedoeld om mee te doen. Je kunt bijvoorbeeld meezingen met een koor als Oud Bruin Jong Belegen. OF je gaat met je gitaar/ eigen band het publiek verblijden. Heb je interesse? Wil je meedoen? Kijk op het programma of  schrijf je in.

Meedoen met het circus, Djembe spelen, klimmen en klauteren, bekijk oude ambachten, knuffel met een kleindieren, beklim de Cuneratoren onder leiding van gidsen van het Cuneragilde.

Misschien wil je liever je zolder opruimen en de inventaris te gelde maken. Middenin de stad is een grote rommelmarkt. Een kraam huren? De kraam kan ook gratis zijn. Bekijk de voorwaarden op: Cuneramarkt.

 • De Cuneratoren beklimmen tijdens de Cuneradag

  18/05/2019

  Beklim de Cuneratoren onder begeleiding van een een Gids van de Cuneragilde mogelijk om 12.00-13.00-1400-15.00-16.00

  Lees meer
 • Cunera Verenigingswaardering uitgereikt op Cuneradag

  02/06/2018

  Cunera Verenigingswaardering drie maal uitgereikt Tijdens de Cuneradag op zaterdag 9 juni reikt wethouder Simone Veldboer aan drie verenigingen de Cunera Verenigingswaardering uit. Hiermee wil de gemeente Rhenen drie verenigingen in het zon...

  Lees meer
 • Cuneradag 10 juni 2017

  20/05/2017

  Een dag die je niet wilt missen. Deze dag is echt voor en door Rhenen. Vanaf 12.00 uur  barst het feest los. Lopend door de stad en nu zelfs richting Jumbo plein, word je verrast door prachtige optredens, gezellige activiteiten, uitdagingen...

  Lees meer